Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

REMmontera Oy (Y-tunnus 2773100-6)
Vestonkatu 15
33580 Tampere

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

REMmontera hallinto
Puhelin: +358 50 441 7409
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

REKISTERIN NIMI

REMmontera Oy:n asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö tai yritys on tilannut kauttamme palveluna keittiönkalusteiden tai muiden huonekalujen/kalusteiden asennusta tai tiedot ovat annettu asiakkaan pyynnöstä tietoomme yhteistyökumppanimme kautta.
REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on REMmontera Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää REMmontera Oy:n toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

REMmontera Oy saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan REMmontera Oy:n asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä REMmontera Oy:lle sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Henkilön etu- ja sukunimi/yrityksen nimi
Postiosoite
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat REMmontera Oy:n käytössä. Tietoja ei luovuteta REMmontera Oy:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa.

TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE

Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole REMmontera Oy:n tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista. Mikäli tietoja siirretään, se tehdään tietosuoja-asetuksen ja sovellettavan lainsäädännön sallimissa rajoissa käyttäen lain vaatimia turvatoimenpiteitä.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä, ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisteri on suojattu ja sinne pääsevät vain nimetyt käyttäjät henkilökohtaisin käyttäjätunnuksin ja salasanoin. Käyttäjiä koskee vaitiolovelvollisuus.
Henkilötietoja ei säilytetä pääsääntöisesti manuaalisissa rekistereissä. Manuaalisesti käsiteltävät asiakastietoja sisältävät asiakirjat säilytetään lukitussa kaapissa ja hälytyssuojatussa tilassa.

Asiakkaat kertovat

"Kiitos sähkömiehelle ja puusepälle vielä kerran, olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen!" - Satu

"Suuri kiitos vielä molemmille sankareille, jotka tekivät kyseisenä perjantaina 10-tuntisen työpäivän, jotta pääsin purkamaan kaikki 50 muuttolaatikkoani saman viikonlopun aikana ja matkassa oli listattujen huonekalujen lisäksi vielä ylimääräistä, mutta kaikki kasattiin ja vielä yksi Ikean valmistusviallinenkin osa vaihdettiin!" - Disa

"Kuulemma huipputyyppejä koko REMmonteran porukka, ja kaikki hommat sujuivat hienosti." - Teppo

"Kiitos sähkömiehelle ja puusepälle vielä kerran, olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen!" - Satu

"Suuri kiitos vielä molemmille sankareille, jotka tekivät kyseisenä perjantaina 10-tuntisen työpäivän, jotta pääsin purkamaan kaikki 50 muuttolaatikkoani saman viikonlopun aikana ja matkassa oli listattujen huonekalujen lisäksi vielä ylimääräistä, mutta kaikki kasattiin ja vielä yksi Ikean valmistusviallinenkin osa vaihdettiin!" - Disa

"Kuulemma huipputyyppejä koko REMmonteran porukka, ja kaikki hommat sujuivat hienosti." - Teppo

Yhteistyössä

REMmontera Oy

050 - 441 7409
 

Vestonkatu 15
33580 Tampere, FINLAND

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Y-tunnus: 2773100-6
Tietosuojaseloste

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite 003727731006
Verkkolaskuoperaattori OpusCapita Solutions Oy
Operaattorin välittäjäntunnus E204503

Paperiset laskut tulee lähettää osoitteeseen
REMmontera Oy
PL 40778
00063 LASKUNET